Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid szymczak g....l garncarz Pawel Syposz Magda M. Lucy Lucy Mariola ... GENERAL1 Darek1234 Grzegorz Makiewicz Maciej Trzcinski AnnaFizia Lukasz Chrast (13764 niezalogowanych)
52 Posty
azyl soker
(azyl soker)
Nowicjusz
Witam ponownie.

Jak już wczoraj napisałem udałem się z kolegą do UDI. I tam złożylismy podanie o azyl. Pani która nas przyjęła wzieła kopie paszportów, miałem ze sobą orzeczenei lekarskie mojej matkli o chorobie, i zaświadczenie ojca o alkoholizmie, ponadto 3 zdjęcia które sami mi zrobili, potrzeba było tylko dwa to sobie jedno zachowałem, pani była bardzo miła i powiedziala że się nam należy azyl w Norwegii. Poneiważ mamy cieżką sytuacje materialną i życiową, komisja która dzisiaj się zebrała w UDI ma zatwierdzić czy należy nam sie azyl. Ale z tego co widzę należy się.

Widać, że niewiele wiecie o Norwegii i mój kolega się teraz z was śmieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
azyl soker napisał:
Witam ponownie.

Jak już wczoraj napisałem udałem się z kolegą do UDI. I tam złożylismy podanie o azyl. Pani która nas przyjęła wzieła kopie paszportów, miałem ze sobą orzeczenei lekarskie mojej matkli o chorobie, i zaświadczenie ojca o alkoholizmie, ponadto 3 zdjęcia które sami mi zrobili, potrzeba było tylko dwa to sobie jedno zachowałem, pani była bardzo miła i powiedziala że się nam należy azyl w Norwegii. Poneiważ mamy cieżką sytuacje materialną i życiową, komisja która dzisiaj się zebrała w UDI ma zatwierdzić czy należy nam sie azyl. Ale z tego co widzę należy się.

To powodzenia. I napisz jeszcze jak się sprawa zakończyła, bo być może jest tu więcej podobnych Tobie osób...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
azyl soker napisał:
Witam ponownie.

Jak już wczoraj napisałem udałem się z kolegą do UDI. I tam złożylismy podanie o azyl.

mój kolega się teraz z was śmieje.

Noi dorobiles pizdzie uszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
azyl soker napisał:
Witam ponownie.

A czy w tej bajce był smok???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(edi2)
Nowicjusz
Zerują wszyscy tacy,nijacy na Norwegach-azylu mu się zachciało...BIEDAK-niezaradny życiowo-a won do roboty...Żallllllllllllllllllllllllllllll
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
azyl soker napisał:
Witam ponownie.

A czy w tej bajce był smok???

smok, krolewna zamieniona w zabe i 4 krasnoludki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
aaa i kolega ktory sie smieje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
lena kkkkkkkk
(lena64)
Nowicjusz
W życiu nie słyszałam zabawniejszej historii ale muszę przyznać że udał mu się temat na podpuchę!!!Nie mniej jednak..nie dajmy się zwariować!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marta Chmielewska
(atram@mk)
Wiking
Przeczytałam od deski do deski. Ciekawa historia muszę przyznać. A jaka to firma bo chętnie też bym 400 nok na godzinkę chciała. Z niecierpliwością czekam na zakończenie owej przygody nieszczęśliwego Polaka w Norge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Mam takie pytanie .
Czyżby "Fachura" zmienił Forumowe "ubranie" , oraz formę Swoich opowieści ...? .
W niektórych zdaniach widać "Jego Pióro" ...Takie tam mam OMAMY.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok